Kako spriječiti gubitak kose

No Comments

Kako spriječiti gubitak kose Gubitak kose je prirodna promjena koja se javlja s godinama, ali postoje i drugi faktori, uključujući stres i lijekova koji mogu povećati gubitak kose u ranoj dobi.

Pokušava ostati na vrhu svih ovih faktora razlika može izgledati zastrašujuće, pa smo sastavili popis načina kako bi se spriječio gubitak kose mobms.

Provjerite svoju prehranu

Vaša dijeta može utjecati na gubitak kose, tako da preporučujemo našim klijentima da se pridržavaju uravnotežena dijeta kako bi dobili prave hranjive tvari i vitamine, doprinose rastu kose.Vitamin B koji se nalazi u pšenici bulgur, zeleni grašak i smeđim riži, je neophodan za održavanje zdravlja kose i sprečavanje opadanja kose. Cink stimulira rast i obnovu tkiva, održavanje zdravlja kože glave i kose. Slanutak, kamenice, govedina i pšenične klice-sve su to dobri izvori cinka.

Protein važno je poboljšati rast kose kako vaša kosa se sastoji uglavnom od proteina pa существено make sure ste uništava željeni broj u vašem диетпитании od mesa, vegetable izvora ili dodataka.

Ove наварные kiseline vuku na osovinu kose i мембранам stanice u vašem скальпе, кормящ folikula i повышающ rast kose. Sjemenke lana, orasi, losos, tuna i klice su izvrstan izvor omega-3.

Pokušajte ne previše nervozan

Uzimajući previše armirano može uzrokovati ареата алопесии-недолгосрочное stanje gubitka kose. To može uzrokovati manje mjesta za gubitak kose.Kosa opet će s vremenom rasti, radi odmora i smanjenje uzroka stresa može pomoći spriječiti gubitak kose.

Odaberite svoj stil kose mudro

Odaberite svoj stil kose mudroAko imate često imaju gušće kose, kao što su visoki rep ponija ili pletenice možete uzrokovati gubitak kose. To može uzrokovati gubitak kose тракции koja причинена постоянн vuče na bulbs kose. Stoga, kako bi izbjegli gubitak kose, pokušajte kosu prema dolje ili u slobodnom stilu.Slika Kredit: Pixabay

Uzimanje dodataka

Će neki dodatak gubitak kose može pomoći podržati optimalan rast i stanje kose, dodatak proteina iz izvora kvalitete i formacija vitamina содержа biotina mogu vam pomoći kao dio zdrave uravnotežene prehrane. Od vitaminskih i mineralnih dodataka može pomoći minimizirati bilo kakve genetske gubitak kose. Dodatak možete prihvatiti ili pojedinačno ili kao normalno obrazovanje multi-vitamina ovisno o vašim osobnim zahtjevima sklonosti.

Izbjegavajte oštećenja kose

Vaša kosa može dobiti oštećenim lako kroz mnogo svakodnevnih poslova, kao što su vrućine od puhanju suho kosu, чистя četkom grubo ili čak i ručnik suho kosu. Morate biti nježni чистя četkom i ručnik suho vaše kose za pokušaj i za izbjegavanje razbiti ga.Također je važno držati alat topline na minimum i ako ih koriste, to je za korištenje gaziti vrućine. Također je važno biti oprezan prilikom upotrebe alata vrućine barem jedanput, koji je spalio kožu može trajno oštetiti žarulje kose.

Izbjeći smrti vaše kose, ili uz pomoć bjelilo

Česta uporaba kemijskih sredstava za bojenje kose može dovesti do oštećenja kose, preporučuje se nikada ne bojite kosu češće od svakih 4-6 tjedana.Izbjeljivanje kose uklanja prirodni pigment i na taj način to mijenja strukturu vaše kose, što ga čini sklonim oštećenja, kao što je sve slabiji.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *